Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De leukste nieuwe films en series op Netflix in augustus

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Nu al benieuwd welke Netflix originals je in augustus kunt verwachten? Wij maakten een lijstje voor je. En daar staat een aantal mooie titels op. 

3 augustus

Heartstopper seizoen 2

Heartstopper volgt de belevenissen van Charlie, die het tijdens zijn middelbareschooljaren niet makkelijk heeft met het feit dat hij gay is. Zijn oog valt op Nick, de aantrekkelijke aanvoerder van het rugbyteam. In seizoen 2 zijn Nick en Charlie samen maar daarmee zijn de onzekerheden van Charlie nog niet voorbij. Schoolvrienden Tao en Elle onderzoeken intussen of ze ooit meer dan vrienden kunnen zijn. En dan staat er ook nog een schoolreisje naar Parijs op het programma. 

10 augustus

Painkiller

Serie over de opioïden-epidemie die Amerika al jaren teistert. Matthew Broderick speelt Richard Sackler, de baas van familiebedrijf Purdue Pharma die de pijnstiller OxyContin ontwikkelde en die in de markt zette als niet verslavend, terwijl hij dondersgoed wist dat dat een leugen was. Uzo Aduba, Taylor Kitsch, Dina Shihabi, West Duchovny en John Rothman spelen ook mee. 

Matthew Broderick
Matthew Broderick

11 augustus 

Heart of Stone

Gal Gadot speelt Rachel Stone. Ze werkt voor een geheim agentschap dat voor wereldvrede moet zorgen. Haar opdracht is het stoppen van een hacker die een heel gevaarlijk wapen steelt. En daarbij komt veel actie kijken: achtervolgingen, explosies, schietpartijen en onmogelijke dingen met een parachute in de sneeuw.

18 augustus

The Monkey King

Animatie familiefilm die Monkey en zijn magische vechtstok volgt terwijl hij het opneemt tegen demonen, draken, goden en zijn eigen ego. 

The Monkey King
The Monkey King

24 augustus

Who is Erin Carter?

Het leven van de Britse Erin is niet heel bijzonder. Ze is invaller op een school in Spanje en ze woont met haar echtgenoot, die verpleger is, en hun dochtertje in een gated community in het plaatsje Palomino, vlak bij Barcelona. Dat leven komt op z'n kop te staan wanneer ze in een supermarkt is, net als er een gewapende overval plaatsvindt. Erin blijkt onvermoede vechtkwaliteiten te hebben en ze slaat de overvallers tot moes. Helaas voor Erin wordt alles vastgelegd op beveiligingscamera's. Bovendien lijkt een van de daders haar te herkennen.

Evin Ahmad
Evin Ahmad

25 augustus

You Are SO Not Invited To My Bat Mitzvah!

Een bat mitswa is de belangrijkste gebeurtenis in het leven van twaalfjarige Joodse meisjes. Het betekent dat ze religieus volwassen worden, maar belangrijker nog: er wordt een megafeest georganiseerd. En Stacy Friedman heeft grootse plannen voor haar bat mitswa. Ze wil een geweldige jurk, haar beste vrienden aan haar zijde en dansen met Andy Goldfarb, de jongen op wie ze een oogje heeft. Maar alles loopt in de soep. De hele familie Sandler speelt mee in de film. Adam is Dannie Friedman, de vader van Stacy. Zijn vrouw Jackie, en hun dochters Sunny en Sadie zijn ook van de partij. 

You Are So Not Invited to My Bar Mitzvah
You Are So Not Invited to My Bar Mitzvah

31 augustus

One Piece 

One Piece speelt zich af op een alternatieve versie van de aarde midden in 'de gouden tijd van de piraten'. Wrede piraten heersen over de zee en alleen de sterksten hebben kans om de mythische schat bekend onder de naam One Piece te bemachtigen. One Piece is achtergelaten door de bekendste piraat ooit, Gol D. Roger. Jaren na de dood van Roger heeft de jongen Monkey D. Luffy zijn zinnen gezet op de schat. Hij wil een bemanning regelen, de schat vinden en zichzelf tot piratenkoning laten kronen.
Nadat hij een bepaald soort fruit heeft gegeten krijgt Luffy een nieuwe superkracht dat zijn lichaam van rubber maakt en hem enorm sterk en lenig maakt. En dat gaat hem lekker helpen, mocht hij slechte piraten tegenkomen.