Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Huur nu de familiefilm Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves bij Pathé Thuis

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Een fantasyfilm hoeft lang niet altijd een groots meeslepend en serieus epos te zijn. Kijk maar naar Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, een hartstikke leuke en luchtige familiefilm. Je kunt de film vanaf vandaag huren vanaf 4,99 euro.

En laat je vooral niet afschrikken door de titel want voorkennis is niet nodig. Ook als je het spel nooit Dungeons & Dragons hebt gespeeld, kun je gewoon beginnen met kijken. 

Waar gaat Dungeons & Dragons over?

Bard Edgin (Chris Pine) en barbaar Holga (Michelle Rodriguez) zitten in de gevangens nadat ze een magisch artefact stalen en werden bedonderd door hun compagnon Forge (de altijd leuke Hugh Grant). Het is dus zaak om te ontsnappen en dat lukt gelukkig ook zodat Edgin en Holga samen met de niet zo machtige tovenaar Simon (Justice Smith) en paladijn Xenk (Regé-Jean Page uit Bridgerton) Eginds door Forge ontvoerde dochter kunnen terughalen. Daarvoor moeten ze niet alleen Forge maar ook de machtige tovenaar Sofina (Daisy Head) zien te verslaan. 

Grappen en grollen

De groep gaat op pad en komt onderweg allerlei gekke monsters tegen en moet behoorlijk wat obstaels overwinnen. Maar eigenlijk gaat het in Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves niet zozeer om het verhaal. Het draait veel meer om het plezier en de flauwe grappen en grollen over wazige tovenaars, mollige draken en pratende skeletten.

Voor de hele familie

Natuurlijk zit deze Dungeons & Dragons ook vol met goeie actiescènes. Af en toe wordt het een klein beetje griezelig, maar dit is een film die zeer geschikt is om met de hele familie te zien. 

Huren

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves is nog maar net uit de bioscoop, toch kun je de fantasyfilm vanaf vandaag al huren bij Pathé Thuis vanaf 4,99 euro. Jij krijgt dan 30 dagen de tijd om de film te kijken, daarna verdwijnt ie automatisch uit je bibliotheek.

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Actie | film | 2023

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie