Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Leuk nieuws: Guidinc. wordt Binge!

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Als je regelmatig te vinden bent op Guidinc.nl staat er binnenkort wat te veranderen. Guidinc verandert in de Binge-app. Maar geen paniek, want alles wat je op Guidinc kon vinden, zie je ook terug op Binge maar dan een beetje beter. Bovendien ziet de app er fantastisch uit, al zeggen we het zelf.

De app staat vol met de beste, mooiste, spannendste en meest ontroerende tips over films, series en realityprogramma’s van alle streamingdiensten geschreven door onze redacteuren. Je vindt op Binge dus alleen tips over programma’s die de moeite waard zijn. Zie je iets wat je bevalt, dan kun je met één klik door naar de streamingdienst om meteen te kijken.

Zoekfunctie

Nog mooier is misschien wel dat de app een zoekfunctie heeft met daarin werkelijk alle programma’s op zo’n beetje alle streamingdiensten. Weet je niet op welke dienst de film staat die je wil zien? Binge weet het wel!

Meer moois

Daarnaast is Binge-app rijkelijk gevuld met nieuwtjes, recensies en achtergrondinformatie over al het nieuws wat er te vinden is op Netflix, Videoland, Disney+, Apple TV+, Viaplay, SkyShowtime, Discovery+ en de rest.

Downloaden

Het enige wat je te doen staat, is de gratis Binge-app te downloaden in de App Store of de Play Store en al dat moois is onder handbereik. Veel plezier met de Binge-app!

playstore appstore