Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Lees dit voordat je aan seizoen 4 van Ozark begint

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het vierde en laatste seizoen van Ozark staat op punt van beginnen. En het is zaak dat je goed voorbereid gaat kijken. Gelukkig is Guidinc. er om je geheugen op te frissen: dit is wat er in seizoen 3 gebeurde.  

Marty Byrde

In de eerste twee seizoenen had Marty (Jason Bateman), ondanks alle onverwachte en soms levensgevaarlijke zaken die op hem afkwamen, altijd alles onder controle. Dat werd anders in seizoen 3. Terwijl Ruth en Wendy belangrijker werden voor het Navarro kartel, gold het tegendeel voor Marty. Toen hij ook nog werd ontvoerd door de Mexicanen en de FBI tegelijkertijd kwam checken of zijn casino wel legaal bezig was, stond Marty voor het eerst machteloos. En toen vroeg onze hoofdpersoon zich voor het eerst serieus af waar hij nou eigenlijk mee bezig is. 

Wendy, Helen en Omar Navarro

Wendy (Laura Linney) en Helen Pierce (belangrijke werknemer voor het kartel) zijn -buiten hun criminele activiteiten- ook nog moeder en ze moeten voor hun gezin zorgen. Dat is wat ze bindt. Helen moedigt Wendy ook aan meer afstand te nemen van Marty en zo lijkt Wendy zich steeds meer op haar plaats te voelen op een hoge plek in een gevaarlijk drugskartel. En dan kan ze het ook nog eens prima vinden met de grote baas, Omar Navarro die grote bewondering heeft voor de hardheid van de voormalige huisvrouw. En zo wordt Wendy steeds belangrijker dan Marty. Uiteindelijk is Helen daarvan het slachtoffer. Omar schiet haar door het hoofd. 

Darlene Snell en Wyatt Langmore

Darlene en Wyatt zijn zo ongeveer het meest onwaarschijnlijke koppel dat we ooit op televisie zagen. Nadat Ruth bekende dat ze de vader van Wyatt had vermoord, vertrok hij uit huis en kwam bij Darlene terecht. Daarna deelden ze al snel het bed. 

De moord op Ben

We waren wel wat gewend bij Ozark als het ging om moord en doodslag, maar de moord op Ben was wel heel erg pijnlijk. Het broertje van Wendy vertelde de dochter van Helen wat haar moeder voor de kost deed en dat kostte hem zijn leven. Het ergste: Het was Wendy die hem verraadde, iets waar vooral zoon Jonah het moeilijk mee heeft. Hij neemt steeds meer afstand van de familie. De dood van Ben was ook een breekpunt voor Ruth, die net de liefde had gevonden bij Ben. Zij stapte over naar de heroïnehandel van concurrent Darlene. 

De eerste 7 afleveringen van Ozark seizoen 4 staan op 21 januari op Netflix. 

Ozark

Misdaad | serie | 2017

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie