Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Kevin Costner neemt ontslag bij Yellowstone. Wat nu?

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Yellowstone moet het voortaan doen zonder pater familias John Dutton oftewel Kevin Costner. De 68-jarige acteur stopt ermee na de volgende reeks omdat hij ruzie heeft met Taylor Sheridan, de grote man achter de westernserie.

Het afscheid van Costner betekent een behoorlijke klap voor Yellowstone, dat vooral in de Verenigde Staten razend populair is. Costner speelt John Dutton, de eigenaar van de grootste ranch van heel Amerika. Dat wil John (Kevin Costner) ook graag zo houden, maar activisten, indianen en projectontwikkelaars hebben het op zijn grond voorzien.

Gaat Yellowstone door?

Hij heeft ook nog een stel kinderen met wie hij het regelmatig aan de stok heeft en zij, en nog wat andere bij-personages, zullen de serie in de volgende seizoenen moeten gaan dragen. Als er al nieuwe seizoenen komen. Want Yellowstone zonder Kevin Costner lijkt op dit moment ondenkbaar. 

Horizon: An American Saga

De ruzie tussen Costner en Sheridan ontstond doordat Kevin Costner nog maar heel weinig tijd had voor Yellowstone omdat hij druk was met een ander project. Acht afleveringen van seizoen 5 zijn al uitgezonden, maar de rest staat nu op pauze en niemand heeft momenteel een idee of en wanneer de opnamen doorgaan. 

Burgeroorlog

Het andere project waar Kevin Costner aan werkt is een aantal films getiteld Horizon: An American Saga die mede werden geschreven door Costner. Daarnaast produceert en regisseert hij die films en speelt hij de hoofdrol. Niet zo gek dat ie het wat druk heeft. Horizon: An American Saga is een ambitieus project over het Amerika van voor en na de burgeroorlog (1861 - 1865). 

Bij ons zijn alle seizoenen van Yellowstone te zien op SkyShowtime. Yellowstone heeft ook al twee prequels, 1883 en 1923. Daar komen er in de toekomst nog meer bij. 

Yellowstone

Drama | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie