Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Katherine Langford steelt de show in misdaaddrama Savage River op Viaplay

Series | 2 maanden geleden | Judith Regeling

©
Foto: Viaplay
©
Foto: Viaplay

Katherine Langford is terug! In het aangrijpende misdaaddrama Savage River kruipt de steractrice uit 13 Reasons Why in de rol van Miki Anderson, die na een jarenlang verblijf in de gevangenis terugkeert naar haar geboortedorp. Advertisement

Benieuwd of ze met open armen wordt ontvangen? Kijk deze Australische serie dan nu bij streamingdienst Viaplay.

Savage River

De zesdelige en spannende misdaadreeks Savage River vertelt het verhaal van Miki Anderson (Katherine Langford), die na acht jaar gevangenisstraf terugkeert naar haar geboorteplaats op het platteland van Victoria, vastbesloten om eindelijk haar leven weer op te pakken. Maar als ze denkt dat ze met een verse start kan beginnen, heeft ze het mis. De hechte gemeenschap van dit dorpje doet er namelijk alles aan om haar verleden keer op keer weer op te rakelen.

Katherine Langford

Nu zou ze daar mee kunnen leven, ware het niet dat dit niet haar enige probleem is. Wanneer namelijk het lichaam van Hugh Lang (Andrew Gilbert) wordt gevonden, oftewel de vader van het meisje dat Miki destijds zou hebben vermoord, richten alle inwoners opnieuw hun blik op haar. Zij moet het als ex-gedetineerde wel gedaan hebben, toch? Nou, nee!

Miki moet en zal daarom alles uit de kast trekken om haar onschuld te bewijzen en lang begraven geheimen bloot te leggen. De vraag is echter of dat gaat lukken...

Overtuigende hoofdrolspeelster

Voor veel kijkers zal Katherine Langford geen onbekende zijn. Deze Australische hoofdrolspeelster heeft de afgelopen jaren naam gemaakt in de Verenigde Staten door haar rol als Hannah Baker in de hitserie 13 Reasons Why. Voor de opnames van Savage River keerde ze echter weer even terug naar haar thuisland Australië. "Je moet haar vertrouwen echt winnen, maar als je het eenmaal hebt, is ze een heel loyaal persoon", zo vertelde de actrice eerder in een interview. "Ze is niet perfect, en niet altijd sympathiek, maar als je eenmaal begrijpt waar haar kern is, denk ik dat je haar eerlijkheid leuk vindt."

Savage River is verder spannend, intrigerend en zal je keer op keer weten te verbazen met enorme plottwist. Benieuwd? Kijk 'm dan nu via Viaplay.

Savage River

Misdaad | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie