Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Lekker veel Kardashians op Disney+ de komende maanden

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney
©
Foto: Disney

Volgende week ben je op Disney+ welkom op de bruiloft van Kourtney Kardashian en Travis Barker. De rest van de familie zie je in mei weer, als het derde seizoen van The Kardashians van start gaat.

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn afgelopen jaar maar liefst drie keer met elkaar getrouwd. De laatste keer schijnt het 'echt' te zijn geweest, maar dat is in de familie Kardashian natuurlijk een rekbaar begrip. Op 13 april doet Disney+ verslag van die laatste plechtigheid in Portofino, Italië. Travis Barker is de drummer van de band Blink-182 en het stel kent elkaar sinds 2020. Eerder trouwden ze al eens in Las Vegas en Santa Barbara, maar blijkbaar is driemaal scheepsrecht.

The Kardashians

Als er zoveel aandacht naar Kourtney gaat, moet de rest van de familie natuurlijk ook weer van zich laten horen. Dat gebeurt in mei, als op Disney+ het derde seizoen van The Kardashians te zien is. Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie nodigen je uit voor een nieuw kijkje in hun leven, waar dit keer nogal wat onenigheid is, zo blijkt uit de onderstaande trailer. Het drama barst los op 25 mei.

The Kardashians

Reality | amusement | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie