Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Kae Sutherland: 'Ik huil zelfs bij GTST'

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Kae Sutherland
©
Foto: Kae Sutherland

Met zoveel series en films om uit te kiezen, helpt het misschien een handje om de favorieten van bekende Nederlanders te weten te komen. Deze week de streaming-favorieten van influencer Kae Sutherland!

Op Videoland ben ik net klaar met de realityserie Prince Charming; heerlijke televisie! Op Apple+ kijk ik op dit moment de serie Tehran. Dat vind ik echt een spannende, toffe serie. Ik hoop ook dat daar nog een seizoen van zal komen, maar die hoop heb ik bij meer series hoor! Zo is mijn favoriete serie aller tijden denk ik The bold type. Die serie kijkt zó lekker weg en is super actueel. Van mij mag daar wel weer een seizoen van uit gebracht worden.

Queen of the South

Ook Queen of the south en La casa de papel behoren absoluut tot mijn favorieten. Die hypes snap ik dan ook volledig. Dat heb ik minder bij science fiction achtige films of series. Ik heb daar echt niks mee. Op de een of andere manier doet het weinig met mij. Ik weet dat er heel veel mensen zijn die dat genre wel leuk vinden, maar doe mij maar gewoon lekker bekende, leuke, romantische komedies. Of ik weleens huil bij een serie of film? Ik huil zelfs bij GTST! Als ik een lijst zou moeten maken van elke film of serie waarbij ik een traan heb gelaten, zou dat een hele lange lijst zijn!

Emily in Paris

Verder vond ik Emily in Paris echt genieten. Ik houd van series met van types erin die the girl next door zijn. En ik vind het stiekem ook altijd heel leuk als er een knappe man in de serie zit, haha! Ik kan niet wachten op het tweede seizoen!

Emily in Paris

drama | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

The Bold Type

drama | serie | 2017

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie