Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort beschikbaar

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Wie gaan er met de prijzen van door?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

De trailer van de superheldenserie Jupiter's Legacy op Netflix

Series | 13 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De superheldenserie Jupiter's Legacy komt in mei uit op Netflix. En we kunnen nu kijken naar de eerste trailer. 

Update 7 april

In de trailer van Jupiter's Legacy zien we hoe superheld The Utopian (Josh Duhamel) en zijn twee kinderen er heel andere ideeën over het superheldenschap op na houden. We zien vooral veel vliegende superhelden die elkaar flinke stompen verkopen en filosoferen over de zin van hun bestaan. De trailer valt dus een beetje tegen, hopelijk geldt dat niet voor de serie zelf. 

The making off

Eerder gaf Netflix al een andere video vrij. Daarin zien we hoe de stripfiguren tot leven worden gewekt voor de serie. Jupiter's Legacy gaat over de botsing tussen twee generaties superhelden. De oudere superhelden zijn The Union die macht kregen in de jaren dertig en genoten van het superheldendom. Hun kinderen worstelen met alle verwachtingen die ze moeten waarmaken en rebelleren. 

Wie zijn de acteurs in Jupiter's Legacy?

De hoofdrol wordt gespeeld door Josh Duhamel als superheld Sheldon Sampson, zijn alter-ego The Utopian was de gevierde leider van de oude garde, maar hij worstelt met de moderne tijd. Ben Daniels speelt zijn broer, Brainwave. Hij kan met zijn superkracht de geesten van mensen manipuleren.

De kinderen

Lady Liberty (Leslie Bibb) maakt het supertrio compleet. Zij is de vrouw van The Utopian en heeft tegelijkertijd een full time-baan bij een advocatenkantoor. Hun kinderen zijn een stel rebellen. Elena Kampouris speelt Chloe Sampson, de dochter des huizes, die afstand neemt van alles waar haar ouders voor stonden. 

Andrew Horton is Brandon Sampson, de zoon van Sheldon en Grace, die in training is om zijn vader op te volgen en het daar niet gemakkelijk mee heeft. Een beetje superheldenserie heeft natuurlijk ook een schurk en dat is in dit geval Blackstar. 

Mark Millar

De serie is gebaseerd op de gelijknamige stripboekenreeks van Mark Millar en Quitely. Millar is ook de schrijver van Jupiter's League.

Wanneer staat Jupiter's League op Netflix?

We kunnen vanaf 7 mei kijken naar de nieuwe superheldenserie.