Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

James Corden in de komische dramaserie Mammals op Prime Video

Series | 1 jaar geleden | Irma Tomas

©
Foto: Prime Video
©
Foto: Prime Video

James Corden, vooral bekend als talkshowhost van The Late Late Show en presentator van Carpool Karaoke speelt de hoofdrol in de zesdelige komische dramaserie Mammals waarin hij een topchef speelt die een vreselijk geheim van zijn vrouw ontdekt. En volgens de eerste recensie is dit een heel erg goede serie.

Mammals wordt omschreven als deels komedie, deels drama, deels whodunnit en deel magisch realisme. De hoofdrol is voor James Corden als chefkok Jamie die op vakantie is met zijn zwangere vrouw Amandine (Melia Kreiling) wanneer ze te maken krijgen met een vreselijk verlies. En daarna ontdekt Jamie in de telefoon van Amanda nog iets wereldschokkends.

Antwoorden

Intussen heeft Jamie's beste vriend en zwager Jeff (Colin Morgan) huwelijksproblemen met Jamie's zus Lue (Sally Hawkins) die uit haar saaie leven probeert te ontsnappen met behulp van de biografie van Coco Chanel. Jamie gaat met Jeff op zoek naar antwoorden. 

Mammals staat vanaf 11 november op Prime Video.

Omelet

James Corden kan trouwens prima acteren, want dat was zijn beroep voordat hij talkshowpresentator werd. De acteur/presentator die op het oog zo sympathiek lijkt, kwam onlangs in het nieuws omdat hij uit een restaurant werd verbannen door de eigenaar vanwege wangedrag. James was door het lint gegaan in de dure eettent. De reden: er zat een klein beetje eiwit in de eigeel-omelet van zijn vrouw maar alles is nu weer beter omdat James zijn excuses heeft aangeboden. En als Mammals nou ook nog eens top blijkt te zijn, is het hem vergeven.