Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Wie is Alan Ritchson, de titelrolspeler in de nieuwe serie Jack Reacher op Prime Video?

Series | 8 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Prime Video heeft de speler gevonden voor de hoofdrol in de nieuwe actieserie Jack Reacher. Het wordt de knappe en goedgebouwde Alan Ritchson. Waar kennen we hem van?

Jack Reacher wordt een actieserie naar de boekenserie van Lee Child. De verhalen gaan over een voormalige militaire politieman, die een zwervend bestaan leidt en opkomt voor onschuldige mensen die in de problemen zitten. Twee van de boeken werden al eens voor de bioscoop verfilmd met Tom Cruise in de titelrol. Totaal gingen er wereldwijd al 100 miljoen Jack Reacher-boeken over de toonbank.

Alan Ritchson

De nieuwe vertolker Alan Ritchson heeft dus grote schoenen te vullen. Maar waar hebben we de acteur al eerder gezien? Als je fan bent van de Abercrombie and Fitch-catalogus kun je Ritchson herkennen als ondergoedmodel. De 1,93 meter lange acteur beschikt namelijk over een fraai bovenlijf. Dat kwam ook van pas in American idol, waar hij de jury imponeerde met een striptease.

Gloss in Hunger Games

Na dit tv-debuut kon Ritchie aan de slag in Hollywood. Eerst op tv, waar hij Aquaman speelde in Smallville, Thad Castle in Blue mountain state en verscheen in Hawaii Five-0. Meer bekendheid kreeg hij dankzij zijn rol in de DC-superheldenserie Titans. Op het witte doek speelde Ritchson de rol van Gloss in The hunger games: cathching fire. Ook was hij de gemuteerde schildpad Raphael in Teenage mutant ninja turtles uit 2014, maar in die rol zal alleen zijn eigen moeder hem herkend hebben. 

Tom Cruise

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Jack Reacher-serie op Prime Video van start gaat. Ben je benieuwd geworden naar actieheld Jack Reacher? De eerdere films met Tom Cruise in de titelrol - Jack Reacher en Jack Reacher: Never go back - kun je streamen bij verschillende diensten.

Jack Reacher

actie | film | 2012

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie