Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Waargebeurd? De eerste trailer van de nieuwe Netflix-serie Inventing Anna

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix lanceerde de eerste trailer van Inventing Anna, de nieuwe serie uit de koker van Shonda Rhimes (Bridgerton). De negendelige miniserie is gebaseerd op het verhaal van de gladde oplichter Anna Delvey en dus helemaal waargebeurd... afgezien van alle dingen die compleet verzonnen zijn. Inventing Anna lijkt hoe dan ook leuk te worden!

Tussen 2013 en 2017 was Anna Delvey een opvallend nieuw gezicht in de New Yorkse mode- en societykringen. De Duitse erfgename kwam met grote plannen en mooie verhalen, waar goedgelovige mensen met teveel geld maar al te graag in investeerden. Door Anna's extravagante levensstijl met dure reizen en chique hotels stapelden haar schulden zich op, totdat het echt tijd werd om te betalen en ze uiteindelijk in de cel belandde.

Inventing Anna

De miniserie Inventing Anna vertelt het verhaal van de mysterieuze jonge vrouw via het onderzoek van een journaliste die zich voorneemt om uit te zoeken wie Anna nu eigenlijk echt is. Anna Delvery wordt gespeeld door Julia Garner (Ozark), die als voorbereiding voor haar rol de echte Anna opzocht in de New Yorkse gevangenis Rikers Island.

Julia Garner in Inventing Anna

Wanneer?

De trailer geeft een voorproefje van de serie, met de mededeling dat het verhaal helemaal waargebeurd is, behalve de dingen die zijn verzonnen. Net als bij oplichter Anna zelf is het dus niet helemaal duidelijk wat echt is en wat niet. Vanaf 11 februari staat de negendelige serie op Netflix.

Inventing Anna

Drama | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie