Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Dit heeft de showrunner van Bridgerton in petto voor 2021

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Shonda Rhimes, de grote naam achter Bridgerton, heeft voor Netflix veel moois in de pijplijn. Dit jaar verschijnt haar tweede dramaserie: Inventing Anna.

Schrijver en producent Shonda Rhimes maakte naam met successeries als Grey's anatomy en How to get away with murder. Met haar productiemaatschappij Shondaland is Rhimes een langlopende samenwerking met Netflix aangegaan. Voor zo'n 150 miljoen dollar zal Shondaland series en documentaires gaan leveren voor de streamingdienst. Als die allemaal net zo succesvol worden als Bridgerton heeft Netflix daar een koopje aan. 

Schrijver en producent Shonda Rhimes

Inventing Anna

Wat er bij Shondaland allemaal in de planning zit wordt nog even geheim gehouden, maar vast staat dat er in 2021 een nieuwe dramaserie komt. Inventing Anna wordt een miniserie over de in Rusland geboren oplichter Anna Sorokin. In 2013 kwam Sorokin naar New York, waar ze de naam Anna Delvey aannam en zich voordeed als een rijke Duitse erfgename. Ze wist zich binnen te werken in chique hotels en rijke kringen, waar ze ongegeneerd haar zakken vulde.

Julia Garner

De rol van Anna wordt in de serie gespeeld door Julia Garner. Deze jonge actrice ken je waarschijnlijk als de taaie Ruth Langmore uit de Netflix-serie Ozark. Van Ozark wordt in 2021 het vierde en laatste seizoen uitgezonden, wat Garner weer wat ruimte in haar agenda gaf.

Julia Garner in Ozark

Laverne Cox

Andere rollen in Inventing Anna zijn er voor Anna Chlumsky (Amy uit Veep) en Laverne Cox (Sophia uit Orange is the new black). Het is nog niet precies bekend vanaf wanneer de serie op Netflix te zien zal zijn.

Bridgerton

drama | serie | 2020

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie