Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

IJzingwekkende docuserie over doden in House of Secrets

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

In Nederland is deze zaak totaal onbekend, maar in India weet iedereen hiervan: In 2018 werden elf leden van dezelfde familie dood gevonden. House of Secrets: The Burari Deaths ontrafelt wat er is gebeurd.

Op 1 juli 2018 stapte een buurman het huis van de familie Chundawat binnen en trof daar tot zijn schrik elf lichamen aan. 10 lichamen hingen gekneveld aan een touw aan het plafond en eentje lag op bed, gewurgd. 

Lalit

De laatste was de 77-jarige Narayan Devi, het hoofd van de familie. De anderen waren haar dochter Pratibha (57) en twee zonen Bhavnesh (50) en Lalit (45). Ook de vrouw van Bhaynesh, Savita (48) en hun drie kinderen Maneka (23), Neetu (25) en Dhirendra (15) waren overleden. Net als  Lalit's vrouw Tina (42), hun 15-jarige zoon -Dushyant de dochter van Pratibha's, Priyanka die op het punt stond te trouwen. 

Kwade genius

Volgens de politie van Delhi ging het hier om een collectieve zelfmoord, met Lalit en zijn vrouw Tina als kwade genius die de rest van de familie zouden hebben aangespoord zich op te hangen. Is dat echt zo, of is er hier sprake van moord? Daar probeert deze documentaire de vinger achter te krijgen.