Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Dit is waar het fantastische huis van Jean en Otis uit Sex Edcucation staat

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

Sex Education is een geweldige serie over tieners en hun seksavonturen, maar de serie bekoort veel kijkers ook nog om een heel andere reden. 

De natuur! Jawel, terwijl je kijkt naar Sex Education kun je niet anders dan je vergapen aan de prachtige natuurbeelden. Bossen, meren, en groene heuvels zover als het oog rijkt.

Chalet

En dan is er ook nog het huis waarin therapeute Jean Milburn, de moeder van hoofdpersoon Otis woont. Het rood met witte chalet in Noorse stijl lijkt zo uit een sprookje te komen. Met een uitzicht om van te kwijlen. Gelukkig weten wij precies waar het staat. 

Wales

Sex Education wordt opgenomen in Wales en dan voornamelijk in Wye Valley in Herefordshire. In een interview vertelt de producer dat het huis door de serie een toeristische attractie is geworden en dat er zelfs hekken omheen zijn gezet omdat fans voortdurend op de deur klopten.  

De eigenaars kregen al snel door dat er geld viel te verdienen aan de populariteit van het huis en verhuren het nu. Je moet waarschijnlijk wel geduld hebben als je er een paar nachten wil logeren, want in een half jaar tijd kregen de eigenaren al 3000 aanvragen. 

5 slaapkamers

Het huis heeft 5 slaapkamers en drie badkamers en als je er met 10 man slaapt, ben je iets meer dan 100 euro per nacht kwijt. Best te doen toch? Boeken kan hier.

Sex Education

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie