Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

House of the Dragon strijkt neer in Amsterdam en publiek is welkom

Series | 18 dagen geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

Heb je altijd al eens op de IJzeren Troon willen zitten of oog in oog willen staan met een draak? Dat kan, en je hoeft er niet voor naar Westeros want House of the Dragon strijkt volgende maand neer in Amsterdam.

Op 11 augustus gaat in de Beurs van Berlage in Amsterdam de eerste aflevering van House of the Dragon in première. De cast en crew van de nieuwe serie uit de wereld van Game of Thrones is daarbij aanwezig, en misschien kun je een glimp van ze opvangen als ze vanaf 19.00 uur arriveren op de rode loper. 

House of the Dragon

De vips worden op de premièreavond niet alleen getrakteerd op de eerste aflevering van House of the Dragon, maar kunnen ook als eersten kennismaken met de exclusieve 'immersive experience' House of the Dragon: Dragon's Den.

Dragon's Den

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus is deze meeslepende ervaring ook geopend voor het publiek. Wie zich in  Beurs van Berlage in de Dragon's Den waagt, treedt in de voetsporen van de Targaryens. Toon je respect aan de immense draak Balerion en loop door een multi-sensorische gang vol draken naar de IJzeren Troon om plaats te nemen als heerser over de Zeven Koninkrijken. 

Iron Throne Game of Thrones
Iron Throne Game of Thrones

Neemt u plaats!

Première

Als je geen vip bent, zul je iets langer geduld moeten hebben om de première van House of the Dragon te mogen zien. Op 22 augustus staat de eerste aflevering exclusief op HBO Max. Heb je bij HBO Max een Standaard-abonnement en een 4K televisie? Dan zie je House of the Dragon in een extra hoge beeldkwaliteit.

House of the Dragon

Actie | serie | 2022

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie