Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Zo ziet de Game of Thrones prequel serie House of the Dragon eruit

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: HBO
©
Foto: HBO

De opnamen van de Game of Thrones-prequel zijn nog in volle gang, maar HBO vond het wel aardig om wat foto's online te zetten van de personages. En dat vinden wij natuurlijk ook een goed idee.

Zo zien we Matt Smith (op de grote foto) als Prince Daemon Targaryen, een verre voorvader van Daenerys Targaryen. House of Dragon speelt zich zo'n 200 jaar af voor de gebeurtenissen in Game of Thrones dus we hebben het hier over een over- over- over- overgrootvader. Emma D’Arcy speelt zijn nichtje en echtgenote (dat kon destijds nog prima) Rhaenyra.

Huis Hightower

Op een andere foto staan Olivia Cooke en Rhys Ifans die leden spelen van het huis Hightower. Ze zijn vader en dochter Otto en Alicent en hun verhaal is verweven met dat van de Targaryens.

Lord Corlys Velaryon

Op de laatste foto staat Steve Toussaint als Lord Corlys Velaryon, ook bekend als The Sea Snake, van het eiland Driftmark.   

Fire & Blood

House of the Dragon is net als Game of Thrones gebaseerd op een boek van George R.R. Martin. Voor de liefhebbers: dat is Fire & Blood. House of the Dragon gaat in 2022 in première op HBO MAX.