Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Is Hope weg uit Virgin River?

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

De vele fans van Virgin River is vast al opgevallen dat Hope nauwelijks te zien is in het derde seizoen. En dat is best raar voor de burgemeester. Waar is ze gebleven?

Het derde seizoen van Virgin River staat sinds vrijdag op Netflix en wordt weer massaal bekeken. De hoofdrollen in de dramaserie zijn natuurlijk voor Mel en Jack, maar burgemeester Hope (Annette O’Toole) speelt ook een belangrijke rol.

Zoom

Ze zou dit derde seizoen trouwen met Doc en diezelfde Doc heeft ineens nogal wat gezondheidsproblemen. Het zou dus logisch zijn dat Hope veel in beeld komt, maar in plaats daarvan zit ze ergens bij een tante ver weg en zien we haar alleen af en toe via Zoom. 

Lees ook: Alles over Virgin River seizoen 3

Seizoen 4

Betekent dit het begin van het einde van Hope in Virgin River? Nee, hoor. Het heeft weer alles met corona te maken. Annette O’Toole kon vanwege de pandemie niet reizen en kon dus alleen via video een paar scènes opnemen. Waarom alleen Annette dit lot te beurt viel, is niet duidelijk. Maar de makers hebben beloofd dat ze bij de opnamen van seizoen 4 (want dat komt er zeker).

Lees ook: Alles over het vierde seizoen Virgin River

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie