Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Achtste en laatste seizoen van Homeland komt naar Netflix

Series | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In het laatste seizoen van de spionageserie Homeland moet de getraumatiseerde Carrie Mathison beginnen aan een gevaarlijke missie in Afghanistan. Volgende maand te zien op Netflix.

Netflix maakte bekend dat ook het allerlaatste seizoen van Homeland naar de streamingdienst komt. Goed nieuws, want de fans maakten zich na seizoen zeven ernstig zorgen over hoofdpersoon Carrie Mathison.

Claire Danes

In het vorige seizoen kon je namelijk zien hoe Carrie, gespeeld door Claire Danes, na zeven maanden opsluiting in Rusland eindelijk vrij kwam dankzij een gevangenenruil. Omdat ze al die tijd zonder medicijnen zat, was ze er mentaal bijzonder beroerd aan toe.

Seizoen 8

Toch stuurt Saul Berenson (Mandy Patinkin) haar in het nieuwe seizoen opnieuw op een missie. Carrie moet naar Afghanistan voor vredesonderhandelingen met de Taliban. Maar is ze daar mentaal wel klaar voor? Het achtste seizoen van Homeland is tevens het laatste.

Trailer

Je kunt de nieuwe afleveringen van Homeland vanaf 12 februari op Netflix zien. Onderstaande trailer geeft je alvast een voorproefje.

Homeland

actie | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie