Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Het kerstcadeau bij uitstek: de Netflix-serie Bridgerton

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De serie Bridgerton moet dé hit van deze kerstvakantie te worden. Het is een bijzondere combinatie van Gossip girl en Downton Abbey.

Op Eerste kerstdag staat het kostuumdrama Bridgerton op Netflix. De serie is gemaakt door Shonda Rhimes, de vrouw die ook verantwoordelijk is voor bijvoorbeeld Grey's anatomy en Scandal. Rhonda sloot een miljoenendeal om exclusieve content te maken voor Netflix en Bridgerton is daarvan het eerste resultaat, met een inclusieve cast, zoals dat tegenwoordig verplicht is. 

Daphne Bridgerton

De reeks gaat over Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige en rijke Bridgerton-familie in Londen. Daphne is op zoek naar een geschikte echtgenoot, maar een high society roddelblad, geschreven door de mysterieuze Lady Whitledown, gooit roet in het eten wanneer het roddels over Daphne publiceert.

 

Duke of Hastings

Wanneer Daphne eeuwige vrijgezel Duke of Hastings (Regé-Jean Page) ontmoet, vliegen de vonken ervan af, maar ze houden allebei vol dat ze niets in de ander zien. Dan is het een kwestie van kiezen tussen wat ze echt willen of voldoen aan de verwachtingen van de aristocratische high society van Regency London. 

Wanneer kun je Bridgerton kijken?

De serie staat op 25 december 2020 op Netflix. 

Je kunt nog niet op Bridgerton stemmen bij de Guidinc. Streaming Video Awards, maar wel op een heleboel andere goeie series. Dat wil jij toch ook?

Stem hier!