Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Het derde seizoen van Ragnarok staat in augustus op Netflix

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

De Noorse fantasyserie Ragnarok doet al sinds het begin hele goede zaken op Netflix. Hoewel afscheid nemen niet bestaat, gaan we toch gedag zeggen tegen Thor, het derde en laatste deel van de reeks staat op 24 augustus op Netflix.

Het eerste seizoen van Ragnarok ging in januari 2020 in première en het tweede volgde ruim een jaar later. Fans van de serie zullen dus even hun geheugen moeten opfrissen, want de gebeurtenissen uit het tweede seizoen zijn na al die tijd vast ver weggezakt. 

Wat gebeurde er in seizoen 2?

Gelukkig zijn wij de beroerdste niet en we doken nog even in de gebeurtenissen van het vorige seizoen zodat je precies weet waar ze zijn gebleven 

In seizoen 2 kwam Magne (Thor) in contact met meer Noorse goden onder wie Freyja, Loki, Tyr en Odin. En het leek er ook sterk op alsof Magne bij een aantal goden op school zat die nog niet ontwaakt waren. 

Thor en Loki

Het zit er dik in dat Ragnarok aanstuurt op een conflict tussen Thor en Loki (Lauritz) in seizoen 3. Dit omdat seizoen 2 eindigde met Lauritz die een speelgoed lintworm kreeg, en die zal waarschijnlijk ontpoppen tot Jörmungandr, een gevaarlijke slang uit de Noorse mythologie die Thor verslaat.