Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Nieuwe Koreaanse horrorserie Hellbound komt naar Netflix

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De regisseur van Train to Busan en Peninsula laat dit keer geen zombies los op de mensheid. In de nieuwe Netflix-serie Hellbound dreigen bovennatuurlijke wezens zondaars naar de hel te sturen. Ook geen pretje!

Zijn het engelen of demonen? Van de ene dag op de anderen horen schijnbaar doodgewone mensen onheilspellende boodschappen die het moment van hun overlijden voorspellen. En als het moment is aangebroken, worden ze door angstaanjagende wezens op een spectaculaire manier om het leven gebracht. Wat is er aan de hand, en wat heeft de leider van een geheimzinnige sekte met het fenomeen te maken? Deze Jung Jin-soo betaalt een vrouw een groot bedrag om haar executie live te mogen uitzenden.

Hellbound

De zesdelige serie Hellbound is vanaf 19 november te zien op Netflix. De trailer zie je hier onder. De special effects zijn misschien niet van Hollywoodniveau maar de serie lijkt genoeg interessante thema's te hebben. Wie mag er beslissen over leven en dood, wat maakt mensen goed of slecht en is het leed van de ene persoon het amusement van de ander? Misschien is Hellbound - geregisseerd Yeon Sang-ho, de maker van Train to Busan - wel precies de fix die je nodig hebt na het kijken van Squid Game!