Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Trailer: Frisse nieuwe tiener-romcom Heartstopper begint op Netflix

Series | 1 jaar geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Vanaf volgende week heeft Netflix er weer een fijne tienerserie bij. Heartstopper volgt de belevenissen van Charlie, die het tijdens zijn middelbareschooljaren niet makkelijk heeft met het feit dat hij gay is. Zijn oog valt op Nick, de aantrekkelijke aanvoerder van het rugbyteam.

De middelbare school is voor niemand een makkelijke periode. Voor Charlie Spring (Joe Locke) is het nog eens extra lastig omdat hij gay is en zijn school niet echt een plek is waar diversiteit wordt toegejuicht. Charlie is smoorverliefd op Nick (Kit Connor), de stoere en supervriendelijke aanvoerder van het rugbyteam. Zou Nick misschien ook gay zijn, of is hij hetero en gewoon een aardige gast? Charlie gaat bij het rugbyteam in de hoop daar achter te komen.

Heartstopper

De Britse serie Heartstopper is gebaseerd op een stripboek - of graphic novel voor de kenners - van Alice Oseman. Wat leuk is aan Heartstopper is dat de scholieren nu eens niet worden gespeeld door fotomodellen van in de twintig, maar eruit zien als tieners die daadwerkelijk bij je in de klas hadden kunnen zitten.

Charlie en Nick in stripvorm

Datum en trailer

Netflix zet het hele eerste seizoen van Heartstopper op vrijdag 22 april in één keer in de catalogus, zodat je de acht afleveringen van elk een half uurtje lekker kunt bingen.