Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Marvel-serie Hawkeye krijgt een datum op Disney+

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

In de aftiteling van Black Widow werd al een voorzetje gegeven voor de nieuwe Marvel-serie Hawkeye. Vandaag werd bekend dat je Hawkeye vanaf 24 november kunt zien op Disney+

Hawkeye wordt de volgende tv-serie in het Marvel Cinematic Universe, na The Falcon and the Winter Soldier en Loki. Vooral deze laatste deed het voortreffelijk op Disney+. De hoofdrol wordt gespeeld door Jeremy Renner als Clint Barton alias Hawkeye, een van de Avengers.

Lees hier alles over de films en series uit het Marvel-universum

Twee Hawkeyes

Maar Barton is niet de enige Hawkeye in de serie. Er is een grote rol weggelegd voor Kate Bishop, een bewonderaar die Hawkeye onder zijn hoede neemt en opleidt tot zijn opvolger. De rol van Bishop wordt gespeeld door Hailee Steinfeld, bekend van The Edge of Seventeen en Dickinson. Ook Yelena Belova uit Black Widow, gespeeld door Florence Pugh, duikt op in de serie.

Datum

Marvel is nog niet erg scheutig met teasers of trailers voor Hawkeye, dus voorlopig zullen we het moeten doen met wat setfoto's. En een datum dus, want woensdag 24 november kun je alvast in je agenda noteren.

Jeremy Renner en Hailee Steinfeld als Clint Barton en Kate Bishop in Hawkeye