Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Nieuwe Marvel-serie Hawkeye in de feestmaand op Disney+

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Hawkeye wordt de laatste nieuwe Marvel-serie van dit jaar. Nog vóór kerst zet Disney+ alle afleveringen in de catalogus, te beginnen met een dubbele aflevering op 24 november. Vandaag verscheen ook de nieuwe trailer van Hawkeye, en die belooft veel goeds.

Met Hawkeye krijgt de Avenger met de pijl en boog zijn eigen serie. De rol van Clint Barton alias Hawkeye wordt weer gespeeld door Jeremy Renner, maar hij krijgt dit keer gezelschap van een andere getalenteerde boogschutter. De 22-jarige Kate Bishop (Hailee Steinfeld van The Edge of Seventeen en Dickinson) is Hawkeyes grootste fan en wil in zijn voetsporen treden. Samen proberen ze een misdadig complot te ontmantelen, terwijl Clint Barton daarnaast zijn gezin voor de feestdagen bij elkaar probeert te krijgen.

Trailer

Hawkeye krijgt zes afleveringen, waarvan de eerste twee op 24 november op Disney+ staan. De overige afleveringen verschijnen op de woensdagen daarna. Aan onderstaande trailer te zien krijgt de serie heel toepasselijk een echte kerstsfeer. Ook lijkt de toon een stuk luchtiger dan die van The Falcon and the Winter Soldier, en de stijl minder raadselachtig en bizar dan die van WandaVision en Loki. De vierde Marvel-serie op Disney+ kan daardoor wel eens een grote hit worden bij de traditionele Marvel-fan.

Zo kijk je alle Marvel-films en series in de juiste volgorde