Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Alles over seizoen 5 van The Handmaid's Tale

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Hulu
©
Foto: Hulu

Seizoen 4 van The Handmaid's Tale is nog maar net afgelopen, toch hebben wij al heel veel zin in het vervolg. Maar wanneer staat dat op Videoland?

Al tijdens de opnamen van seizoen 4 van The Handmaid's Tale werd het vijfde seizoen aangekondigd. Er moeten dan ook heel wat prangende kwesties opgelost worden. Wat er daarna gaat gebeuren is nog even onzeker, al rekenen wij ook nog op een zesde reeks. Maker Bruce Miller zegt nog geen idee te hebben wat er in de volgende seizoenen staat te gebeuren, maar volgens eigen zeggen heeft hij nog genoeg interessante verhalen te vertellen. 

Hoe loopt het af met June?

Ten eerste willen we natuurlijk weten hoe het met June (Elisabeth Moss) afloopt nu ze met haar mede-handmaids haar oude onderdrukker Fred Waterford nogal bruut aan zijn einde liet komen. June moet op de vlucht, of zijn de Canadese autoriteiten de bereid om de boel in de bekende doofpot te stoppen. 

En er is veel meer. June wil vast en zeker ook afrekenen met Serena, die zwanger en wel in de gevangenis zit. Janine leeft intussen nog steeds onder het wrede juk van aunt Lydia in Gilead. Hoe krijgt June haar naar de vrije wereld?

June & Nick

En dan er is er nog de liefde. Het huwelijk tussen June en Luke lijkt reddeloos verloren. June is een ander mens geworden in Gilead. Eentje waar Luke niets van begrijpt. We zien nog wel kansen voor June en Nick. Hij begrijpt als geen ander wat ze allemaal heeft meegemaakt. Nick is intussen wel met een ander getrouwd in Gilead, maar daar valt vast wel een mouw aan te passen. 

Wanneer kunnen we naar seizoen 5 van The Handmaid's Tale kijken?

Er zaten twee lange jaren tussen seizoen 3 en vier (vanwege corona), maar het vijfde seizoen komt vast sneller onze kant op. Hopelijk zien we in mei 2022 hoe het verder gaat met June Osborne.