Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Griezelen voor jong en oud: Disney+ is in de stemming voor Halloween

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

©
Foto: Disney+
©
Foto: Disney+

Ook Disney+ staat deze maand stil bij het engste feest van het jaar: Halloween. Natuurlijk vloeien er geen emmers met bloed op de kindvriendelijke streamingdienst, maar toch valt er voor jonge kijkers genoeg te griezelen en grinniken. Voor de oudere abonnees heeft Star op Disney+ een nieuw seizoen van American Horror Story.

Nog meer griezelen? Dit doen o.a. Netflix en Amazon Prime Video met Halloween!

1 oktober: Star Wars Terrifying Tales

Na hun avonturen in The Rise of Skywalker zetten Poe en BB-8 koers naar de planeet Mustafar. Daar heeft Graballa the Hutt zijn intrek genomen in het kasteel van Darth Vader, dat hij laat verbouwen tot luxe hotel. Samen met Vaders trouwe dienaar Vanée verkennen onze helden de gangen, tunnels en spelonken van het kasteel, waar griezelige verhalen tot leven komen. Lego en Star Wars sloegen opnieuw de handen ineen voor een melige special vol bekende figuren.

 

8 oktober: Muppets Haunted Mansion

Op de nacht van Halloween gaat Gonzo de ultieme uitdaging aan. Hij zal overnachten in het wereldberoemde spookhuis dat we kennen van de Disney-pretparken. Ondertussen hebben zijn Muppetvrienden veel plezier met hun verkleedpartijtjes en 'trick or treat'-tochten door de buurt. Naast Kermit, Miss Piggy en alle andere bekende Muppets zie je gastoptredens van bekende sterren als Will Arnett, John Stamos, Danny Trejo en Taraji P. Henson.

 

13 oktober: Just Beyond

De boeken van R.L. Stine vormden de inspiratie voor Goosebumps, Fear Street en nu ook deze nieuwe serie Just Beyond. In acht verhalen komen spoken, heksen, buitenaardse wezens en andere engerds voorbij. Alle afleveringen van deze spannende serie voor dappere jonge tieners staan deze maand op Disney+.

 

20 oktober: American Horror Story Double Feature - seizoen 10

American Horror Story weet zijn fans al tien jaar te vermaken met horrorverhalen in uiteenlopende settings - een spookhuis, een kermis, een realityshow - waarbij dezelfde spelers opduiken in steeds andere rollen. Een minpunt van de serie is dat er altijd net te weinig verhaal was om tien afleveringen te vullen. Daarom was het een goed idee om het tiende seizoen in twee delen te hakken. In Red Tide draait het om vampiers in een kustplaatsje, en in Death Valley om aliens met duistere plannen voor de mensheid.

Zet American Horror Story op je kijklijst

 

Nog meer griezelen? Dit doen o.a. Netflix en Amazon Prime Video met Halloween!

American horror story

Horror | serie | 2014

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie