Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Halloween op Amazon Prime Video, deze maand vol huiveringwekkende horror

Series | 1 maand geleden | Jorrit van Broekhoven

Met vier nieuwe films uit de Blumhouse-studio - de producenten van horrorhits als Paranormal Activity, Insidious, The Purge en Happy Death Day - pakt Amazon Prime Video deze maand stevig uit op het griezelfront. Maar naast de Welcome to the Blumhouse-films valt er nog meer te huiveren bij Amazon.

Nog meer griezelen? Kijk wat o.a. Netflix en Disney+ doen met Halloween!

1 oktober: Bingo Hell

Een arme buurt dreigt het onderspit te delven door de instroom van rijke yuppen. De oudere buurtactiviste Lupita (Adriana Barraza) ziet het met lede ogen aan, maar als ze hoort dat haar geliefde bingohal wordt gekocht door een mysterieuze zakenman komt ze samen met haar vrienden in actie. Dan ontdekt ze dat er duistere krachten aan het werk zijn in haar buurt. Deze zwart-komische horrorfilm is de eerste in een lading van vier nieuwe titels die voor Amazon Prime Video werden gemaakt door de Blumhouse-studio.

Zet Bingo Hell op je kijklijst

1 oktober: Black as Night

Vijftien jaar nadat orkaan Katrina huishield in New Orleans vallen de ontheemde bewoners ten prooi aan een nieuw gevaar. De slachtoffers worden teruggevonden met gaten in de hals. Wie of wat kan daarvoor nou verantwoordelijk zijn? Nadat de moeder van de vijftienjarige Shawna (Asjha Cooper) op deze manier om het leven komt, trommelt de tiener haar vrienden op om het kwaad op te zoeken in de Franse wijk van de stad.

Zet Black as Night op je kijklijst

8 oktober: Madres

In de jaren zeventig verhuist het jonge Mexicaans-Amerikaanse koppel Beto en Diana naar een plaatsje in Californië. Beto gaat er aan de slag op een boerderij en de zwangere Diana verwacht haar snel haar kind te krijgen. Dan wordt de aanstaande moeder echter geplaagd door nachtmerries en vindt ze in hun huis een angstaanjagende talisman. Ze komt op het spoor van een gruwelijke werkelijkheid.

Zet Madres op je kijklijst

8 oktober: The Manor

Na een beroerte verhuist Judith Albright (Barbara Hershey) naar Golden Sun Manor, een verzorgingstehuis met een spookachtig gebouw maar een goede reputatie. Door mysterieuze voorvallen en nachtmerrieachtige visioenen raakt Judith ervan overtuigd dat er iets niet pluis is in het tehuis, maar haar vermoedens worden weggewuifd als de hersenspinsels van een demente vrouw. Omdat ze geen slachtoffer wil worden zit er voor Judith maar één ding op: ontsnappen. 

Zet The Manor op je kijklijst

15 oktober: I Know What You Did Last Summer

De horrorklassieker uit 1997 wordt door Amazon Prime Video nieuw leven ingeblazen met een serie. Een groep jonge vrienden verbergt een schokkend geheim. Ze hebben samen gezworen met niemand te praten over wat er een jaar geleden is gebeurd. Dan blijkt echter iemand te weten wat het viertal op hun kerfstok heeft en beginnen er doden te vallen. 

Zet I Know What You Did Last Summer op je kijklijst

 

31 oktober marathon: Welcome to the Blumhouse 1

Wil je lekker doorhalen op Halloweenavond en blijven kijken tot ver na middernacht? Dan heeft Amazon Prime Video ook nog de vorige lading horrorfilms van Welcome to the Blumhouse voor je klaarstaan. Vier totaal verschillende horrorverhalen, vaak met een knipoog en met leuke acteurs als Joey King (The Kissing Booth) en Sydney Sweeney (The White Lotus).

Zet Nocturne op je kijklijst

Zet The Lie op je kijklijst

Zet Evil Eye op je kijklijst

Zet Black Box op je kijklijst

 

Nog meer griezelen? Kijk wat o.a. Netflix en Disney+ doen met Halloween!

Bingo Hell

Fantasy | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie