Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

De serie Griselda met Sofia Vergara als drugskingpin staat in januari op Netflix

Series | 16 dagen geleden | Irma Tomas

Sofia Vergara (49) speelt de nietsontziende drugsbazin Griselda Blanco in de miniserie Griselda op Netflix. In januari kunnen we zien hoe ze het ervan af brengt.

Griselda Blanco was een van de grootste en hardste drugsbazen ooit. Dat leverde veel geld op maar ook veel doden. De Colombiaanse is waarschijnlijk verantwoordelijk voor 200! moorden, ze was tevens de eerste vrouwelijke criminele miljardair.

Griselda is dood

Zelf werd de drugsqueenpin ook getroffen door geweld, drie zoons werden vermoord en zijzelf werd in 2012 neergemaaid nadat ze net bij de slager was geweest.

Bloedmooi

Blanco spreekt zeer tot de verbeelding van Hollywood. De vrouwelijke filmsterren staan in de rij om haar te spelen. Opvallend is dat al die vrouwen (tot nu toe Jennifer Lopez, Catherine Zeta-Jones en nu Sofia Vergara) bloedmooi zijn terwijl Griselda zelf nou niet bepaald vooraan stond bij het uitdelen van schoonheid. Dat maakt de verfilmingen er niet waarheidsgetrouwer op.

Narcos

Maar het oordeel over de prestatie van Sofia Vergara (vooral bekend van Modern Family) bewaren we tot januari wanneer de reeks op Netflix staat. Hoopvol is dat de makers van de goede en succesvolle serie Narcos ook betrokken zijn bij Griselda