Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ellen Pompeo: 'Grey's Anatomy misschien al na volgend seizoen afgelopen'

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: ABC
©
Foto: ABC

Ellen Pompeo heeft uiterst beroerd nieuws voor liefhebbers van Grey's anatomy. Het zou na het 17de seizoen wel eens over kunnen zijn met de ziekenhuisserie. 

In een interview met Variety zegt de hoofdrolspeelster van Grey's anatomy het volgende: "We weten nu nog niet precies wanneer de serie eindigt, maar de waarheid is dat het wel eens dit seizoen zou kunnen zijn."

Meredith Grey

Volgens de actrice, die al sinds 2005 Meredith Grey speelt in Grey's anatomy, wordt er hard nagedacht over hoe lang de serie nog kan doorgaan. "Er werken veel mensen aan de show en die zijn allemaal afhankelijk van ons, dus we nemen die beslissing niet zomaar. Maar het belangrijkst is of we nog wat te vertellen hebben in de serie." Ellen Pompeo verdient 20 miljoen dollar per jaar aan Grey's anatomy dus voor het geld hoeft ze het waarschijnlijk niet te doen. 

Coronacrisis

Voor dit jaar zit dat wel goed want de actrice denkt dat het zeventiende seizoen zomaar eens een van de beste kan worden. De nieuwe reeks gaat over het coronavirus: "En wij hebben in de pilot iets gedaan waarvan niemand dacht dat het mogelijk zou zijn, dus hou je vast." 

Het nieuwe seizoen gaat op 12 november in première in de Verenigde Staten. 

Hou je van series? Stem dan mee voor de Guidinc. Streaming Video Awards. 

Stem hier!

Grey's anatomy

drama | serie | 2005

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie