Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Wanneer staat het laatste seizoen van Grace and Frankie op Netflix?

Series | 7 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Een van de leukste series op Netflix is Grace and Frankie. Het zevende en laatste seizoen had al lang en breed op de streamingdienst zullen staan, maar voorlopig is er nog geen spoor. Wat is er aan de hand?

Als je eenmaal begint aan Grace and Frankie wil je meer. Meer Jane Fonda en meer Lily Tomlin. Maar Netflix laat ons wachten. Het zesde seizoen kwam in januari 2020 op de streamingdienst en het laatste seizoen zou een jaar later verschijnen. 

Uitstel

De vertraging is trouwens niet de schuld van Netflix, maar natuurlijk van corona. De opnamen van het seizoen begonnen vorig jaar januari al, maar toen corona kwam, werd er een flinke pauze ingelast die pas in juni 2021 afgelopen is. Misschien dat de makers zo voorzichtig zijn omdat de hoofdrolspelers nogal op leeftijd zijn. 

Hier zijn nog meer feelgood-series waar je veel plezier aan zult hebben

Op leeftijd

Jane Fonda is 83, Lily Tomlin heeft de 81 inmiddels aangetikt en hun tegenspelers Sam Waterston en Martin Sheen zijn beiden tachtig. Het is dus ook van belang om niet al te lang meer te wachten omdat de kans steeds groter wordt dat een van de vier de opnamen niet meer gaat halen. 

Wanneer kunnen we het 7de seizoen zien?

Als alles goed gaat, kunnen we het zevende seizoen nu verwachten in januari 2022. Een kleine troost: het laatste seizoen bestaat uit 16 in plaats van de gebruikelijke 13 afleveringen. En nog een opsteker: er is een goede kans dat Dolly Parton een gastrol komt spelen. 

Grace and Frankie

Komedie | serie | 2018

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie