Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Stemmen op een gestreamd programma bij de Gouden Televizier-Ring Verkiezing? Dat kan!

Series | 1 maand geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Je kunt bij de Gouden Televizier-Ring Verkiezing niet alleen stemmen op reguliere tv-programma's, er staan ook een aantal series van streamingdiensten in de lijst. Dus grijp je kans en stem voor de eerste keer in de geschiedenis een programma naar de overwinning dat exclusief op een streamingdienst te zien is.

Mocro Maffia

De bekendste titel in het streamingrijtje is Mocro Maffia dat vorig jaar nog bij de laatste drie kwam. De serie met Achmed Akkabi en Nasrdin Dchar moest het toen nipt afleggen tegen De Kinderen van Ruinerwold. Maar de Videoland-serie heeft ook met het vierde seizoen weer de laatste 25 gehaald en maakt daarmee wederom kans op de Gouden Televizier-Ring.

Dirty Lines

Dirty Lines was afgelopen jaar de eerste geslaagde Nederlandse serie op Netflix. De reeks gaat over de opkomst van 06-sekslijnen in de jaren tachtig in Amsterdam en dat levert een geweldig tijdsbeeld op. Joy Delima, Minne Koole en Chris Peters spelen de hoofdrollen in deze op waarheid gebaseerde serie. 

De Jeugdkliniek: Als niets meer werkt

De derde streamingkandidaat op de lijst is een verrassing. In de Videoland-docuserie De Jeugdkliniek: Als niets meer werkt neemt Ewout Genemans een kijkje in de Yes We Can Clinics waar jongeren behandeld worden voor verslavingen, gedrags- en of psychische problemen.

Acteurs

Ook in de categorie acteurs kun je terecht voor je portie streaming. Daar staan Zineb Fallouk, Achmed Akkabi en Ilias Oja uit Mocro Maffia in de lijst. Net als Nazmiye Oral en Frank Lammers uit Undercover en Minne Koole uit Dirty Lines

Mocro Maffia

Misdaad | serie | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Dirty Lines

Drama | serie | 2022

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie