Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Vunzige Netflix-serie Good morning Verônica valt in de smaak

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

De misdaadserie Good morning Verônica (Braziliaanse titel: Bom Dia Verônica) is donker en zit vol met vreselijk geweld, maar is wel een hit.

Verônica doet administratief werk op een politiebureau maar omdat haar peetvader de baas is, mag ze af en toe ook echt politiewerk doen. Dat is gek, maar ze heeft ook een politiepenning en een pistool, dus het zal wel goed zitten. 

Serieverkrachter

Wanneer een vrouw zich van kant maakt op het politiebureau mag Veronica onderzoeken wat er aan de hand is. Ze denkt dat de vrouw in kwestie het slachtoffer was van een serieverkrachter. We zien de serieverkrachter ook aan het werk wanneer hij een vrouw bewerkt met een taser en in zijn auto trekt. Met wat hulp van zijn echtgenote. 

Onsmakelijk

Good morning Verônica deinst er niet voor terug om veel geweld en een onsmakelijke autopsie in close-up te laten zien. Maar desondanks valt de serie in de smaak. De meeste credits gaan naar hoofdrolspeelster Tainá Müller die een pittige tante speelt. 

Nagesynchroniseerd

De Netflix-instellingen zijn bij een niet-Engels gesproken serie standaard ingesteld op nasynchronisatie, maar het is eigenlijk altijd leuker om de originele acteurs te horen. Kijk dus vooral in het Portugees. 

Guidinc. organiseert binnenkort de Guidinc. Streaming Video Awards, de allereerste Nederlandse publieksprijzen voor de beste series en films. En we hebben ook nog een paar andere bijzondere categorieën in petto. Doe je ook mee?

IK WIL ALLES WETEN OVER DE GUIDINC. AWARDS