Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Seizoen 4 van Good Girls staat al bijna op Netflix

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: NBC
©
Foto: NBC

Het vierde en laatste seizoen van de serie Good Girls staat vanaf 31 augustus op Netflix. Dan zien we eindelijk hoe het afloopt met vriendinnen Beth, Ruby en Annie. 

In het laatste seizoen worden de zaken steeds penibeler voor vriendinnen Beth (Christina Hendricks), Ruby (Retta) en Annie (Mae Whitman). De dames die ooit hun criminele begonnen met een overval op een supermarkt, zijn door hun valse geld-handeltje inmiddels in het vizier van de geheime dienst.  

Undercover Phoebe

Beth gebruikt het bedrijf van haar echtgenoot als witwas-operatie, Ruby lijkt haar huwelijk te hebben gered en Annie probeert zichzelf te vinden. Ook zorgelijk: undercover-detective Phoebe kreeg op het einde van seizoen 3 de telefoon van Beth te pakken. En dat lijkt heel erg slecht nieuws voor de vrouwen. 

Einde?

Seizoen 4 betekent dan wel het einde van Good Girls, maar de serie eindigt niet heel duidelijk. Dat komt omdat er eigenlijk nog een vijfde seizoen in de planning zat, dat door allerlei gedoe niet van de grond is gekomen. Hoe het ook zij, we moeten het ermee doen.