Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Stem nu!

Nomineer jouw favoriete filmquote!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Vierde seizoen van The good doctor komt naar Videoland

Series | 3 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

De populaire medische dramaserie The good doctor is in Nederland alleen op Videoland te zien. Abonnees kunnen binnenkort het nieuwe, vierde seizoen streamen.

The good doctor volgt de jonge arts Shaun Murphy (Freddie Highmore uit Charlie and the chocolate factory) die aan de slag gaat in een ziekenhuis in San Jose. Omdat Shaun aan autisme lijdt verloopt zijn contact met patiënten en collega's niet altijd soepel. Zijn fotografische geheugen is echter een geweldige hulp bij het stellen van diagnoses.

Zuid-Korea

De Amerikaanse serie The good doctor is gebaseerd op een origineel uit Zuid-Korea. De Koreaans-Amerikaanse acteur Daniel Dae Kim - die je kent uit Lost en Hawaii Five-0 - kocht de rechten en haalde de serie naar de VS. David Shore, de bedenker van de medische dramaserie House, maakte er een groot succes van.

Seizoen vier

Het vierde seizoen van de serie heeft door de coronaepidemie vertraging opgelopen, maar is vanaf maandag 8 februari te zien op Videoland. De epidemie speelt ook een heel grote rol in het verhaallijn van nieuwe seizoen. Er komt elke week een nieuwe aflevering bij, en hier onder kun je alvast de trailer bekijken.

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie