Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Goed nieuws voor de fans van Face to Face: seizoen 3 komt naar Viaplay

Series | 1 maand geleden | Judith Regeling

©
Foto: Henrik Ohsten
©
Foto: Henrik Ohsten

De fans van Face to Face moeten zo snel mogelijk afdwalen naar streamingdienst Viaplay. Sinds 14 januari is het tweede seizoen van deze Deense misdaadreeks te zien. Deel drie volgt al in februari. Advertisement

Bereid je dus maar voor: dat wordt bingewatchen!

Face to Face - seizoen twee

Het eerste seizoen van de grimmige Deense misdaadserie Face to Face (Forhøret) volgde rechercheur Bjørn Rasmussen (Ulrich Thomsen) terwijl hij de moord op zijn dochter onderzocht. Hiervoor daalde hij af in de krochten van de onderwereld van Kopenhagen, om tenslotte zelf achter de tralies te belanden. Hij heeft namelijk een van de mogelijk dader op onrechtmatige wijze vermoord.

Trine Dyrholm

In het tweede seizoen is hij slechts sporadisch te zien, want deze reeks - die sinds 14 januari volledig te zien is – draait om zijn vrouw. Susanne Egholm (Trine Dyrholm) is nog in de rouw om hun overleden dochter, maar besluit toch terug te keren naar de privékliniek om haar werk als psycholoog op te pakken. Een van haar cliënten is John (Olaf Johannessen), die wil stoppen met roken. Als Susanne hem onder hypnose brengt, begint John opeens de gruwelijkste misdaden te bekennen. Staat deze psycholoog nu oog in oog met de echte moordenaar van haar dochter? En wat kan ze daaraan doen?

Derde seizoen

Mocht je na het eerste en tweede seizoen hopen op meer, hebben we goed nieuws. Vanaf 19 februari staan de eerste twee afleveringen van seizoen drie online. Daarna kijk je wekelijks naar een nieuwe aflevering. De derde reeks zal draaien om Holger Lang (Lars Mikkelsen), de erfgenaam van Christina. "Holger Lang is zowel fascinerend als beangstigend - perfect voor een serie voor moord", stelt een woordvoerder van Viaplay alvast. "Toen we hem voor het eerst ontmoetten in seizoen één, was hij een potentiële moordenaar, maar in het aankomende derde seizoen zal hij ons helemaal meenemen naar de geheimen achter Christina's dood. Het is fantastisch om dit verhaal af te kunnen sluiten met Lars Mikkelsen in de hoofdrol."

Kijk nu naar het tweede seizoen van Face to Face op Viaplay!