Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Gloednieuwe en razend spannende spionageserie Rabbit Hole te zien bij SkyShowtime

Series | 2 maanden geleden | Esther Hut

©
Foto: SkyShowtime
©
Foto: SkyShowtime

Moordmysteries, complottheorieën en heldhaftige spionageplannen. De nieuwe SkyShowtime serie Rabbit Hole heeft het allemaal. Met niemand minder dan Kiefer Sutherland in de hoofdrol en de Nederlandse Walt Klink aan zijn zijde.

Het wordt gegarandeerd nagelbijten en op het puntje van je stoel zitten met deze spannende serie.

Kiefer Sutherland

In Rabbit Hole speelt de 24 en Designated Survivor-acteur de bedrijfsspion John Weir. Hij is een meester in bedrog in de wereld van bedrijfsspionage. Maar Weir wordt erin geluisd en zijn eigen leven komt op z’n kop te staan. Hij wordt namelijk beschuldigd van een moord die hij niet gepleegd heeft.

Wie of wat heeft John plotseling in het vizier? Mensen met heel veel macht en die in staat zijn om hele volkeren te beïnvloeden en te controleren. Toch moet Weir het tegen ze opnemen wil hij het er zonder kleerscheuren vanaf brengen.

Naast Kiefer Sutherland zien we ook Charles Dance (Game of Thrones), Meta Golding (Empire), Enid Graham (Mare of Easttown) en Jason Butler Harner (Ozark) schitteren in de serie.

Walt Klink

De serie heeft ook een Nederlands tintje, want de 19-jarige Walt Klink heeft ook een rol bemachtigd. En daar zijn we als klein kikkerlandje natuurlijk erg trots op. Hij wordt dan ook gezien als hét nieuwe Hollywood-talent.

De eerste twee afleveringen van Rabbit Hole staan vanaf vandaag op SkyShowtime, daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering.