Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Stem nu op jouw favorieten!

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Alles over Ginny & Georgia seizoen 2

Series | 29 dagen geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Zit jij al te wachten op het tweede seizoen van Ginny & Georgia? Hier is alles wat we weten van het vervolg. 

het eerste seizoen van Ginny & Georgia staat sinds februari op Netflix en de moeder-dochter serie was een instant hit. 52 miljoen mensen wereldwijd zagen in ieder geval een stukje van de serie. 

Waar gaat Ginny & Georgia over?

Na de verdachte dood van haar man neemt de dertigjarige Georgia Miller (Brianne Howey), haar 15-jarige dochter Ginny en negenjarige zoontje Austin (Diesel La Torraca) mee naar een nieuw huis in een nieuwe staat. Want, Georgia heeft het een en ander te verbergen. De serie volgt het liefdesleven van moeder en dochter en we komen steeds meer te weten over het geheimzinnige verleden van Georgia. 

Wie spelen de hoofdrollen?

Antonia Gentry (23) en Brianne Howey (31) zijn respectievelijk Ginny en Georgia. Hoewel de twee moeder en dochter spelen, schelen ze dus maar acht jaar in leeftijd. Andere acteurs in de serie zijn Felix Mallard, Katie Douglas, Scott Porter, Sara Waisglass en Mason Temple. 

Wat gaat er in seizoen 2 van Ginny & Georgia gebeuren?

Tegen het einde van het eerste seizoen leek het erop dat Georgia een koelbloedige moordenares was. Ze heeft misschien wel allebei haar ex-echtgenoten vermoord! Maar we kunnen ons bijna niet voorstellen dat het luchtige Ginny & Georgia een donkere misdaadserie wordt dus misschien is er een andere verklaring. 

Ginny & Austin gingen er in de laatste aflevering van het eerste seizoen vandoor en waarschijnlijk komt Zion, de vader van Ginny dichterbij wonen, maar daar zou Georgia's relatie met nieuwe vriend Paul natuurlijk onder lijden. Ginny had haar vriendje Hunter bedrogen en dat zou kunnen betekenen dat ze het gaat proberen met buurjongen Marcus. 

Wil je meer series zien zoals Ginny & Georgia? Probeer deze dan eens

Wanneer staat Ginny & Georgia seizoen 2 op Netflix?

Dat gaat nog een hele tijd duren. Het filmen voor de nieuwe reeks begint pas in november. En dan duurt het waarschijnlijk nog een jaar voordat Netflix seizoen 2 gaat uitzenden.