Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

GInny & Georgia krijgt een derde én vierde seizoen bij Netflix

Series | 4 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

We zijn voorlopig nog niet af van Ginny & Georgia. De serie is zo'n succes dat Netflix er in ieder geval nog twee seizoenen aan vastplakt. 

Ginny & Georgia gaat over Georgia Miller (Brianne Howey), haar tienerdochter Ginny Miller (Antonia Gentry) en haar jongste zoon Austin (Diesel La Torraca) die in het eerste seizoen naar een rijk stadje in de staat Massachusetts gaan omdat Georgia een verse start wil na de dood van haar man.  

Georgia is een seriemoordenaar

In seizoen twee, dat in januari op Netflix in première ging, moest Ginny leren leven met de wetenschap dat haar moeder een seriemoordenaar is. Ze vermoordde niet alleen haar man Kenny maar ook nog een andere ex-man, Anthony. 

De laatste moord

Haar laatste slachtoffers is Tom Fuller, een man die in een coma lag waar hij nooit meer uit zou komen. Om zijn vrouw Cynthia te helpen, duwde Georgia een kussen op het gezicht van Tom. Dat werd gezien door zoon Austin, die verstopt zat in een kast. Aan het einde van het seizoen werd Georgia gearresteerd voor de moord. Hoe de politie wist dat Georgia achter de dood van Tom zat, is niet duidelijk. 

Ginny & Georgia

Komedie | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie