Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Actrice Gina Carano ontslagen bij The Mandalorian

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Disney Plus
©
Foto: Disney Plus

Gina Carano speelde een hoofdrol in de Disney+-serie The Mandalorian, maar we gaan haar niet terugzien in het nieuwe seizoen. Gina is ontslagen.

Filmstudio LucasFilm vindt dat de 38-jarige actrice zich op haar Instagram-pagina 'afschuwelijk en onaanvaardbaar' heeft uitgelaten. Wat heeft Gina precies gedaan?

Social media

De voormalig bodybuildster schreef het volgende op haar social media: '"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers but by their neighbors…even by children. Because history is edited, most people today don't realize that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbors hate them simply for being Jews. How is that any different from hating someone for their political views?'

Republikein

Gina is een Republikein en met bovenstaande tekst vergelijkt de actrice de holocaust met het zijn van een Republikein. En dat gaat misschien wat ver. Vlak daarna werd de #fireginacarano aangemaakt en toen was haar lot bezegeld. Eerder weigerde Gina zich al positief uit te laten over de Black Lives Matter-beweging, wat ook tegen het zere been was van veel mensen. In het huidige Amerika is het dan snel met je gebeurd. 

Rangers of the New Republic

Gina snijdt zichzelf behoorlijk in de vingers want er lagen grote plannen voor de actrice. Ze speelde niet alleen een prominente rol in The mandalorian, de actrice was ook gecast in de nieuwe serie Star Wars: Rangers of the New Republic en er waren plannen voor een eigen serie rond haar Mandalorian-personage Cara Dune. We gaan Gina waarschijnlijk niet meer terugzien op televisie. 

The Mandalorian

sciencefiction | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie