Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Gillian Anderson in nieuwe Netflix-westernserie The Abandons

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

Gillian Anderson gaat de hoofdrol spelen in de westernserie The Abandons. Ook Lena Headey, bekend van Game of Thrones doet mee.

The Abondons volgt verschillende families in 1850 in Oregon. Wanneer een stel corrupte en machtige mensen ze van hun land wil verdrijven, komen ze terecht in een dodelijke strijd terecht en worden ze outlaws nog voor types als Jesse James en Billy the Kid furore maakten.  

Meedogenloos

Lena Headey speelt Fiona, een de moeder van vier geadopteerde wezen en Gillian Anderson speelt Constance, het hoofd van de rijke familie Van Ness die een fortuin van haar echtgenoot heeft erfde en dat geld na zijn dood wist te verdubbelen. Dankzij het geld, haar charme en haar meedogenloosheid heeft Constance een aanzienlijke hoeveelheid macht vergaard.

Gillian Anderson

Gillian Anderson is natuurlijk bekend van The X-Files, Sex Education en van haar rol als Margaret Thatcher in The Crown. De eerstvolgende rol van Anderson is die in de Netflix-film Up Next, waarin ze de tv-journaliste Emily Maitlis speelt. Up Next gaat over het interview dat prins Andrew in 2019 gaf aan de BBC over zijn vermeende affaire met de minderjarige Virginia Giuffre. Lena Headey speelde de gemene Cersei Lannister in Game of Thrones. Maker van The Abandons is Kurt Sutter die eerder verantwoordelijk was voor Sons of Anarchy.

Wanneer staat The Abondons op Netflix?

De opnamen voor The Abandons zijn volop bezig, dus we verwachten de serie op z' vroegst ergens in 2024 op Netflix.