Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Van de makers van Game of Thrones presenteert Netflix de nieuwe serie 3 Body Problem

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

In de serie 3 Body Problem krijgt de aarde bezoek van aliens. Maar hebben die het beste met ons voor of juist niet? Dat is de grote vraag in het aankomende science fiction-epos op Netflix. 

Tegen de achtergrond van de Chinese Culturele Revolutie in de jaren zestig wordt een geheim militair project opgezet dat signalen de ruimte instuurt om contact te maken met buitenaardse wezens. 

Invasie van aliens

Een buitenaardse beschaving die op het punt staat vernietigd te worden ontvangt het signaal en maakt plannen om de aarde binnen te vallen. Intussen ontstaan op aarde verschillende kampen. Het ene kamp wil de buitenaardse wezens verwelkomen en ze helpen omdat het hier toch een corrupte zooi is. Het andere kamp wil alles doen om de aliens tegen te houden. 

24 afleveringen

De mensen die 3 Body Problem naar onze tv gaan krijgen zijn Alexander Woo die eerder True Blood maakte en David Benioff & D.B. Weiss van Game of Thrones. De serie krijgt 24 afleveringen die allemaal een uur duren. Dat moet ook wel want het verhaal loopt van de jaren zestig tot het eind der tijden. Liam Cunningham, John Bradley, Jonathan Pryce, Tsai Chin en Zine Tseng spelen de hoofdrollen. 

3 Body Problem gaat in januari 2024 in première en dit is de eerste teaser: