Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Netflix werpt zich nu ook op de golfwereld met Full Swing

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix maakte al documentaireseries over de Formule 1 en tennis en nu volgt golf. In Full Swing worden de beste golfers ter wereld gevolgd terwijl ze de wereld rondreizen en toernooien spelen. 

De acht afleveringen staan vanaf 15 februari op de streamingdienst. Full Swing volgt de beste golfers op het professionele circuit. De serie belooft een kijkje achter de schermen dat laat zien wat er voor nodig is om te winnen op het hoogste niveau.

Justin Thomas

O.a kampioen Justin Thomas werkt mee aan de serie. Net als Rory McIlroy, Collin Morikawa, Justin Thomas, Scottie Scheffler, Brooks Koepka, Ian Poulter, Joel Dahmen, Matt Fitzpatrick, Dustin Johnson, Tony Finau, Sahith Theegala, Mito Pereira en Joaquin Niemann. 

En dan komt ook nog een documentaireserie over de Tour de France aan

De toernooien

Toernooien die aan bod komen zijn St. Andrews in Scotland, The Players, het Masters toernooi, de PGA kampioenschappen, de U.S. Open en de playoffs van de FedExCup.

Drive to Survive en Break Point

Golfwedstrijden lijken op het eerste gezicht niet zo spannend als Formule 1 en tennis, maar de trailer ziet er toch best aardig uit. En de makers zijn hetzelfde als die van Drive to Survive en Break Point, de docuserie over tennis die net in première is gegaan. 

Formula 1: Drive to Survive

Sport | informatief | 2020

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Break Point

Sport | informatief | 2023

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie