Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Ruimtedrama For all mankind krijgt tweede en derde seizoen

Series | 6 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Apple TV+ heeft veel vertrouwen in zijn ruimte-epos For all mankind. Na het tweede seizoen dat binnenkort van start gaat, krijgt de serie ook een derde seizoen.

For all mankind is een van de series die Apple TV+ presenteerde bij de lancering van de streamingdienst, ruim een jaar geleden. Een paar dagen nadat de serie van start ging, werd hij al verlengd met een tweede seizoen. De serie combineert geschiedenis met fictie en laat zien wat er had kunnen gebeuren als Amerika de race naar de maan had verloren.

Seizoen 3 besteld

Vandaag werd bekend dat Apple TV+ doorgaat met For all mankind. Nog voordat seizoen twee op de streamingdienst te zien is, werd er al een derde seizoen besteld. Apple heeft dus blijkbaar nog steeds vertrouwen in zowel de serie als in Apple TV+ zelf. 

Apple TV+

De resultaten van Apple TV+ zijn echter niet erg hoopgevend. Apple doet een jaarabonnement op de streamingdienst cadeau aan klanten die bepaalde Apple-producten kopen. Na een jaar moet er betaald worden, maar daar lijken maar weinig mensen toe bereid. Apple heeft de gratis kijkperiode daarom met een aantal maanden verlengd. Ook wordt er gekeken naar manieren om de catalogus sneller aan te vullen met aangekochte films en series.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van For all mankind zie je vanaf 19 februari op Apple TV+. Nieuwe afleveringen worden wekelijks aangevuld. Een trailer voor seizoen twee, dat zich afspeelt in de alternatieve jaren tachtig, kun je hier onder alvast bekijken.

 

For All Mankind

drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie

Dit artikel ging over

Klik op de titels om deze direct te kunnen kijken