Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Heb je Virgin river uit? Zet dan Firefly lane op je kijklijst

Series | 5 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Heb je na het bekijken van Virgin river last van afkickverschijnselen? Dan hebben we goed nieuws voor je.

In Nederland staat het tweede seizoen van Virgin river stevig op de eerste plaats in de Netflix Top 10. Daarmee geeft deze romantische dramaserie favorieten als The crown en The queen's gambit dus het nakijken. Blijkbaar hebben veel kijkers behoefte aan gewoon een fijne serie zonder al teveel grote problemen, misdaad, drugs, geweld en andere narigheid.

Seizoen 3

Veel Virgin river-fans vinden tien afleveringen veel te weinig, zeker na de cliffhanger waarmee het seizoen eindigt. En hoewel er hoogstwaarschijnlijk een derde seizoen komt, wordt dat niet verwacht voor november of december 2021. Hoe overleef je die periode? Wij hebben een aanrader.

Lees ook: Virgin River verlengd met derde seizoen

Firefly lane

Netflix kondigde aan dat je vanaf 3 februari 2021 kunt kijken naar Firefly lane. Deze serie naar het gelijknamige boek van Kristin Hannah belooft hartverwarmend drama waarin de vriendschap tussen twee vrouwen centraal staat. Tully en Kate kennen elkaar al van kinds af aan en ondanks dat ze totaal verschillende levens leiden, zijn ze elkaar nooit uit het oog verloren. Firefly lane springt op en neer tussen het verleden en heden van Tully en Kate, die worden gespeeld door Katherine Heigl en Sarah Chalke.

Trailer

De trailer van Firefly lane die Netflix presenteerde belooft alvast veel goeds. Schrijfster Kristin Hannah heeft ook al een vervolg op Firefly lane uitgebracht, dus dat tweede seizoen zien we er ook wel komen.

Virgin River

drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie