Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Trailer: bestseller Firefly lane komt naar Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Het boek Firefly lane over de levenslange vriendschap tussen twee vrouwen werd een gigantische bestseller. Netflix maakte er een serie van en presenteerde vandaag de trailer.

In boekvorm is Firefly lane al een grote hit voor schrijfster Kristin Hannah, bekend van populaire boeken als 'On mystic lake' en 'The nightingale'. Het verhaal gaat over Tully en Kate, die elkaar op hun veertiende leren kennen en een onverwoestbare vriendschap sluiten.

Lees ook: Heb je Virgin River uit? Zet dan Firefly Lane op je kijklijst!

Vriendschap

Firefly lane volgt Tully en Kate tijdens meer dan dertig jaar van ups en downs. Daarbij groeien ze uit elkaar, maar altijd vinden ze elkaar weer terug. Voor de hoofdrollen van de volwassen Tully en Kate werden de populaire Katherine Heigl en Sarah Chalke gecast. Heigl ken je waarschijnlijk als dokter Izzie Stevens uit Grey's anatomy, en Chalke is een bekend gezicht uit series als Roseanne, Scrubs en How I met your mother

Trailer

De tiendelige serie Firefly lane verschijnt op 3 februari op Netflix. De trailer verscheen vandaag, en je kunt hem hier onder bekijken. De casting van de jonge versies van Tully en Kate - Ali Skovbye en Roan Curtis - is echt een schot in de roos.

Firefly Lane

drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie