Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

Alle info op een rijtje

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Komt er een tweede seizoen van Firefly Lane op Netflix?

Series | 3 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Het einde van het eerste seizoen van Firefly Lane schreeuwt om een vervolg. Maar gaat dat er ook komen?

Officieel heeft Netflix nog helemaal niks bevestigd, maar als Firefly Lane genoeg kijkers trekt, komt er ongetwijfeld een vervolg. Dat zou ook wel fijn zijn omdat het verhaal nog helemaal niet af is. Iedereen die al aan de laatste aflevering is toegekomen, weet daar alles van. 

Boek van Kristin Hannah

Firefly Lane is gebaseerd op een boek en het eerste seizoen van de serie beslaat alleen de eerste helft van het 550 bladzijden tellende boek van Kristin Hannah, een vervolg ligt dus voor het oprapen. Bovendien bestaat er ook nog een vervolg op het eerste boek, Netflix kan daarom voorlopig vooruit. 

Lees onze recensie van Firefly Lane

Kate en Tully

Firefly Lane gaat over Kate en Tully, in de serie gespeeld door Sarah Chalke en Katherine Heigl. De twee zijn ondanks hun totaal verschillende levens, onafscheidelijk. We zien ze als tieners, daarna op de universiteit, tijdens hun eerste baantjes en als volwassen vrouwen die ook niet meer precies weten hoe het leven in elkaar zit. 

Kijkers

Wil je weten hoe het verhaal van Kate en Tully afloopt dan zit er niets anders op dan hopen dat genoeg mensen de serie kijken.

Firefly Lane

drama | serie | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie