Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze films en series komen in juli naar Netflix

Series | 6 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

Netflix rekent vast op slecht weer in juli want de streamingdienst heeft een propvolle maand met nieuwe films en series voor je in petto. Kijk snel wat je kunt verwachten.

Lees ook: Deze films en series zijn in augustus nieuw op Netflix

1 juli - Young Royals

Koninklijke families zijn een dankbaar onderwerp voor films en tv-series. Netflix zou daarom zo maar eens in de roos kunnen schieten met de Zweedse originalYoung Royals. De serie gaat over een prins die niet wil deugen. Prins Wilhelm (Edvin Ryding) is een beetje een jonge prins Harry. Hij misdraagt zich in het uitgaansleven, wordt ladderzat en deelt een kopstootje uit. Iets dat vanzelfsprekend niet zo goed valt bij zijn ouders en de rest van het land. Lees hier meer over Young Royals.

Zet Young Royals op je kijklijst

 1 juli - Generation 56k seizoen 1

Italiaanse serie over Daniel en Matilda die elkaar al lang kennen maar verliefd worden wanneer ze volwassen zijn. De afleveringen bevatten telkens twee verhaallijnen die samenkomen, twee gezichtspunten, twee fases van hetzelfde verhaal van liefde en vriendschap die ontstond in 1998 en doorloopt tot het heden. 

2 juli - Fear Street Trilogy

De filmtrilogie komt in juli wekelijks (op 2, 9, en 16 juli) op Netflix en iedere film is genoemd naar het jaar waarin het zich afspeelt. De eerste heet 1994, gevolgd door 1978 en daarna gaan we helemaal terug naar 1666. In 1994 ontdekt een groep tieners dat hun dorpje Shayside in Ohio vervloekt is. Dat alle gebeurtenissen met elkaar te maken hebben en dat zij wel eens de nieuwe slachtoffers kunnen worden van hetgeen voor alle ellende zorgt.

8 juli - Resident Evil: Infinite Darkness seizoen 1

Deze serie speelt zich twee jaar af na de gebeurtenissen in Resident Evil 4, waarin Leon naar Spanje reisde voor een speciale missie om de dochter van de Amerikaanse president te redden. 

 

9 juli - Atypical seizoen 4

Het laatste seizoen van de comedyserie Atypical over de autistische Sam Gardner en zijn familie. Sam probeert afhankelijk te worden en gaat samenwonen met Aziz. 

9 juli - Virgin River seizoen 3

Op het einde van het tweede seizoen van Virgin River lag Jack bloedend op de grond nadat hij was neergeschoten. De vraag is of hij het overleeft, maar dat lijkt ons wel. Daarna willen we natuurlijk weten of hij en Mel nu eindelijk weer bij elkaar komen. Lees hier alles over seizoen 3 van Virgin River.

9 juli - Biohackers seizoen 2

Het eerste seizoen van de Duitse serie Biohackers stond nog maar een week online toen de serie al verlengd.  werd. Biohackers volgt Emma en een groep geniale studenten aan een Duitse universiteit die verwikkeld raken in een krachtige en gevaarlijke biohacking-technologie.  

14 juli - A Classic Horror Story

Italiaanse horrorfilm A Classic Horror Story gaat over vijf personen die gezellig carpoolen naar een bepaalde plek maar na een ongeluk komen ze terecht in een boshuis waar het niet pluis is. Er houdt zich daar namelijk ook een enge sekte schuil. 

15 juli - Never Have I Ever

In Never Have I Ever doet Indiase Devi haar best om populair te zijn op school en om een vriendje te vinden. Ze belandt in een soort liefdesdriehoek. Intussen worstelt ze ook nog met de dood van haar vader en met haar bemoeizuchtige moeder. En er was nog een dingetje: aan het einde van het eerste seizoen wilde de moeder van Devi terug verhuizen naar India. 

17 juli - Suits seizoen 9

Nog een keer kunnen we kijken naar Harvey, Donna, Louis Litt en de rest in Suits. De verrassing van het laatste seizoen is natuurlijk wel dat Mike Ross (Patrick J. Adams) nog even langskomt. Hij laat zijn vrouw Meghan Markle helaas wel achter, die had het te druk met Hertogin van Sussex zijn. Maar Mike terugzien is ook veel waard. 

 21 juli - Trollhunters: Rise of the Titans

Animatiefilm Trollhunters: Rise of the Titans is van Guillermo del Toro waarin de personages van de vorige seizoenen, 3Below en Wizards zich voor een nieuw avontuur te verzamelen. Ze moeten het opnemen tegen de Arcane Order omdat de toekomst van magie op het spel staat.   

23 Juli - Blood Red Sky

Juli is horrormaand op Netflix want ook in Blood Red Sky wordt het behoorlijk eng. Terroristen kapen een transatlantische vlucht met aan boord een vrouw met een geheimzinnige ziekte en haar zoontje. Noodgedwongen ontketent zij een duistere kracht. Dominic Purcell uit Prison Break is een van de hoofdrolspelers.

23 juli - Sky Rojo deel 2

De ontsnapte prostituées Coral, Wendy en Gina zijn in deze Spaanse serie Sky Rojo nog steeds op de vlucht voor hun pooier Romeo en zijn nietsontziende handlangers. Brengen ze het er heelhuids vanaf? Lees hier alles over seizoen 2 van Sky Rojo.

23 juli - Masters of the Universe: Revelation (deel 1)

Een nieuwe animatieserie van schrijver-regisseur Kevin Smith en een vervolg op de legendarische He-Man serie uit de jaren tachtig. De oorlog om Eternia verder woedt verder in Masters of the Universe: Relevation.

29 juli - Resort to Love

Resort to Love is een romantische film geproduceerd door Alicia Keys. Zangeres Christina Milian speelt een ambitieuze zangeres die een baantje krijgt aangeboden op het eiland Mauritius. Ze komt er pas later achter dat ze moet zingen op de bruiloft van haar ex-verloofde. 

30 juli - The Last Mercenary

The Last Mercenary is een Franse actiekomedie met de oude held Jean-Claude van Damme in de hoofdrol als voormalig geheim agent die zijn zoon uit een lastig parket moet redden. Lees hier meer over The Last Mercenary met Jean-Claude van Damme.

30 juli - Outer Banks

Zon, zee, strand, en een schat van 400 miljoen. Outer Banks was vorig jaar nogal een succes en wij begrijpen wel waarom. In Outer Banks in North Carolina is het leven mooi, ware het niet dat de rijkdom niet erg goed verdeeld is. Er zijn maar twee soorten mensen op het eiland: arme en rijke. En om het nog leuker te maken, staat het in de serie ook bol van de tienerliefdes en wat moord en doodslag. Lees hier alles over seizoen 2 van Outer Banks.

 

Virgin River

Drama | serie | 2019

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie