Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Guidinc. Awards

2 december live om 20:30. Kijk hier of op kanaal 13 van Ziggo.

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

Deze films en series komen in augustus naar Netflix

Series | 4 maanden geleden | Jorrit van Broekhoven

Ook als een vakantie er nog niet in zit hoef je je in de zomermaanden niet te vervelen. Netflix heeft namelijk een grote lading nieuwe films en series voor je klaarstaan. Deze titels kun je verwachten in augustus. Datums kunnen nog veranderen, en er zal absoluut nog meer moois bijkomen.

Lees ook: Deze films en series komen in juli naar Netflix

6 augustus - Vivo

Vivo is een grappige kinkajoe, een rolstaartbeertje dat veel bekijks trekt op de straten van Havana. Samen met zijn eigenaar Andrés verdienen ze de kost met zang en dans. Op een dag stuurt Andrés de kleine Vivo op een belangrijke missie naar Miami. Zanger en acteur Lin-Manuel Miranda (Hamilton) schreef de liedjes en leende zijn stem aan Vivo.

6 augustus - The Swarm (La nuée)

Alleenstaande moeder Virginie heeft het niet breed, maar ziet geld in de markt voor natuurlijke eiwitten. Ze stort zich daarom volledig op het kweken van eiwitrijke sprinkhanen. Het is geen geldpot, totdat ze ontdekt hoe verzot de beesten zijn op bloed. Er komt een hoop narigheid van in deze Franse horrorthiller.

Zet The Swarm op je kijklijst

11 augustus - The Kissing Booth 3

Met dit derde deel komt er een einde aan de Kissing Booth-reeks, een van de meest succesvolle originele filmseries op Netflix. Elle Evans is geslaagd voor de middelbare school en staat voor een nieuw hoofdstuk in haar leven: studeren. Maar laat ze zich in kaar keuzes leiden door de liefde, of door haar plannen voor een eigen toekomst? Joey King keert terug in de rol van Elle. Lees hier alles wat je moet weten over The Kissing Booth 3.

Hieronder een exclusieve clip. Benieuwd naar de trailer, die check je hier.

Zet The Kissing Booth 3 op je kijklijst

12 augustus - Riverdale seizoen 5 deel 2

Het vijfde seizoen van Riverdale werd door Netflix in twee delen gehakt. Dat betekent dat de fans na de eerste tien afleveringen werd gevraagd om een maand of vier geduld te hebben voordat ze kunnen zien hoe verder gaat met Archie en zijn vrienden uit het duistere plaatsje Riverdale. De volgende negen afleveringen staan vanaf 12 augustus voor je klaar. Op seizoen zes van de populaire serie hoef je trouwens niet zo lang te wachten: dat komt al in november naar Netflix.

Zet Riverdale op je kijklijst

13 augustus - Gone for Good /Spoorloos

Bestsellerauteur Harlan Coben sloot een deal met Netflix, dat voor een miljoenenbedrag aan de slag mag met veertien boeken van de schrijver. De volgende verfilming komt uit Frankrijk. In de miniserie Disparu à jamais, ook wel Gone for Good en in Nederland Spoorloos, worstelt Guillaume met traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Het wordt er niet beter op als zijn verloofde spoorloos verdwijnt tijdens de begrafenis van zijn moeder. 

13 augustus - Beckett

Als de Amerikaanse toerist Beckett (John David Washington uit Tenet) op vakantie in Griekenland betrokken raakt bij een auto-ongeluk, belandt hij in grote problemen. Hij wordt het middelpunt van een politieke samenzwering en is zijn leven niet meer zeker. Wanhopig probeert hij de Amerikaanse ambassade te bereiken. 

Zet Beckett op je kijklijst

13 augustus - Brand New Cherry Flavor

Aanstormend filmregisseur Lisa Nova heeft grote ambities. Het zonovergoten Los Angeles van de jaren negentig heeft echter ook een duistere kant, en Lisa wordt meegezogen op een psychedelische trip die verandert in een huiveringwekkende nachtmerrie in de horrorserie Brand New Cherry Flavor. De hoofdrol wordt gespeeld door Rosa Salazar (Alita: Battle Angel).

20 augustus - The Chair

Ji-yoon Kim (Sandra Oh) wordt het eerste vrouwelijke hoofd van de faculteit Engels op de prestigieuze Pembroke Universiteit in North-Carolina. Dat klinkt misschien als een comfortabele baan, maar Ji-yoon belandt er in een slangenkuil. The Chair belooft een bijzonder komische serie te worden, en hoofdrolspeelster Sandra Oh (Killing Eve) stelt nooit teleur. Lees hier alles wat je moet weten over The Chair.

20 augustus - Sweet Girl

Netflix pakt dit jaar flink uit met originele films en wist daarvoor aardig wat grote namen te strikken. In de actiefilm Sweet Girl speelt Jason Momoa (Aquaman) de rol van Cooper, die in actie komt als zijn vrouw wordt vermoord. Hij gaat achter de daders aan, maar moet tegelijkertijd zijn dochter beschermen. De hoofdrolspelers in Sweet Girl zijn Jason Momoa en Isabela Merced (Dora and the Lost City of Gold).

25 augustus - Clickbait

Nick Brewer zit in een akelige situatie. Hij is niet alleen ontvoerd, maar zijn ontvoerder heeft een video online geplaatst met de belofte om Nick te vermoorden zodra de video vijf miljoen keer is bekeken. Is hij werkelijk een vrouwenmishandelaar, of een onschuldig slachtoffer? Adrian Grenier (Entourage) speelt de hoofdrol in deze achtdelige miniserie.

27 augustus - He's All That

Ken je de tienercomedy She's All That uit 1999, waarin een onaantrekkelijk meisje door de populairste jongen van school wordt omgetoverd tot koningin van het schoolbal? We zullen niet zeggen dat je er heel veel aan hebt gemist, maar toch moet je hem misschien even inhalen voordat je kijkt naar He's All That. In deze nieuwe Netflix-film worden de rollen omgedraaid en krijgt een nerdige jongen een make-over. Hoofdrolspeelster Rachael Leigh Cook uit het origineel is opnieuw van de partij. 

Zet He's All That op je kijklijst

31 augustus - Good Girls seizoen 4

Drie moeders besluiten samen een supermarkt te overvallen, maar belanden zo op een pad dat hen steeds dieper de wereld van de criminaliteit invoert. In het vierde seizoen van Good Girls proberen Beth, Ruby en Annie hun witwaspraktijken uit te breiden via de hottub-zaak van Dean, de man van Beth.

Zet Good Girls op je kijklijst

The Kissing Booth 3

Drama | film | 2021

Programma logo

    Kijklijst

    Gezien

    Niet leuk

Meer informatie