Zoeken

Films en series bij jouw aanbieders

Handige lijsten

Een bron van inspiratie

Binnenkort te zien!

Wat kun je verwachten de komende tijd?

Laatste nieuws

Blijf op de hoogte

Toon alle resultaten

FERRY: de serie staat op 3 november op Netflix!

Series | 2 maanden geleden | Irma Tomas

©
Foto: Netflix
©
Foto: Netflix

'Zoals je ziet zijn we druk bezig met de productie, als je begrijpt wat ik bedoel. De zaken gaan goed', zo laat een tevreden Ferry Bouman ons weten in een video. En dat betekent dat de serie over de pillenhandelaar in november op Netflix staat. Daarin doet een bekende acteur zijn intrede. 

In FERRY: de serie probeert Ferry Bouman als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden. 

Wanneer speelt FERRY zich af? 

FERRY speelt zich dus af voor de serie Undercover en na de film Ferry. Elise Schaap, Yannick van de Velde, Monic Hendrickx en Raymond Thiry zijn weer van de partij. Tygo Gernandt doet voor het eerst mee. Of hij aan de kant van Ferry staat of juist jacht maakt op de criminele Brabander moeten we nog even afwachten. 

FERRY: de serie bestaat uit acht afleveringen die staan vanaf 3 november op Netflix. 

Undercover

Misdaad | serie | 2019

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie

Ferry

Actie | film | 2021

Programma logo

  Kijklijst

  Gezien

  Niet leuk

Meer informatie